Schrijnwerker Fréderic Vangindertael in Lembeek (Vlaams-Brabant)

 
 
 

Schrijnwerkerij

Schrijn- en timmerwerk

Een houten interieur – klassiek, modern of trendy – geeft uw woning een warme uitstraling. Zeker als u een specialist inschakelt voor de coördinatie, invulling en afwerking ervan. Reken op schrijnwerker Frederic Vangindertael, vakman met vestiging in Lembeek (Vlaams-Brabant). Hij stelt uw interieurwensen en budget altijd centraal, en werkt alleen met kwaliteitsproducten. Inbouw-, wand- of muurkasten? Algemene gevelrenovatie of interieurinrichting? Geen probleem voor deze vakman!

 

Ingebouwd staat netjes

Frederic Vangindertael ontwerpt en plaatst kasten op maat die naadloos passen in uw keuken, woonruimte, bureau, slaap- of speelkamer. U bespaart plaats zonder aan comfort in te boeten. Ook onze dressings zijn stijlvol, gebruiksvriendelijk en duurzaam. En verder schakelt u ons in voor uw houten binnendeuren, parketvloeren en trappen. Reken maar op een efficiënte montage, met het grootste oog voor detail. U leest het goed: met Frederic Vangindertael haalt u zekerheid in huis.

 

Afwerking tot in de puntjes

Droomt u van een nieuw, stijlvol en tijdloos interieur? Maak vandaag nog een afspraak. Deze vakman luistert naar uw wensen en suggesties, en maakt een nauwkeurig prijsvoorstel. Akkoord? Hij gaat zo snel mogelijk aan de slag. Wees gerust: hij is pas honderd procent tevreden als u dat bent. Maatwerk is zijn vak, kwaliteit zijn troef.

 

Klaar voor een succesvolle samenwerking? Aarzel dan niet en neem snel contact op!