Meubelen & keukenkasten op maat in Lembeek (Vlaams-Brabant)

 
 
 

Schrijnwerken

Schrijn- en timmerwerk

Als schrijnwerkspecialist geeft Frederic Vangindertael uw interieur een heuse meerwaarde met zijn meubelen en keukenkasten op maat. Hij maakt en plaatst maatwerk: houten binnendeuren, parketvloeren, (inbouw)kasten voor keukens en badkamers, trappen, dressings enzovoort. Ook voor gyprocwerkzaamheden en zolderinrichting kunt u op hem rekenen, en voor gevelwerk met hout en pvc.

 

Hout in veelvoud

De zaak van Frederic Vangindertael is jong, en dat is uw voordeel. Deze vakman reageert snel en efficiënt op uw verzoek, en is non-stop bereikbaar: zeven dagen per week per mail, en telefonisch van maandag tot zaterdag, telkens tussen 7 en 21 uur. Verder gaat hij keihard voor de beste prijs-kwaliteitverhouding, en beantwoordt hij op de bouwplaats al uw vragen over materiaal of planning. Want uw tevredenheid is zijn grootste beloning.

 

Ideeën en inspiratie

Weet u precies welk maatwerk u wilt voor uw woonruimte of slaap- of badkamer? Mooi zo, dan bezorgen wij u snel een prijsofferte. Bent u op zoek naar de nodige inspiratie? Wij komen graag langs om uw mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons vandaag nog voor een afspraak (ook in het weekend). Ons werkgebied? Vlaams- en Waals-Brabant, Oost-Vlaanderen en Brussel. Tot binnenkort?